Azi, concertul mexicanilor care au innebunit tanara generatie

Azi, concertul mexicanilor care au innebunit tanara generatie

Trupa RBD filmeaza maine un videoclip la Castelul Bran.

Veti avea o surpriza foarte mare la acest spectacol”, au promis cei sase rebeli din trupa mexicana RBD, care vor canta in aceasta seara pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti.

Desi nu au dezvaluit niciun detaliu despre show, cantaretii garanteaza ca vor impresiona miile de adolescenti prezenti la concert, avand drept argument show-urile pe care le-au sustinut pana acum pe stadioane cu zeci de mii de spectatori.

Sositi in Romania duminica seara, la ora 22.30, Anahi, Alfonso, Christopher, Dulce Maria, Maite si Christian au fost asteptati de sute de fani, care au invadat Aeroportul „Henri Coanda”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Desi adolescentii si-au asteptat idolii cu flori si jucarii de plus, intalnirea nu a fost posibila din motive de securitate. Cantaretii nu si-au putut saluta admiratorii la aeroport, lucru pentru care si-au cerut scuze, insa le-au promis ca ii vor intalni la sesiunea de autografe care va avea loc dupa spectacol.

Urmariti de fani Dupa ce au ajuns la Hotelul Marriott, unde sunt cazati (si de unde fanii nu au lipsit nici duminica noaptea si nici luni), cei sase membri ai trupei au luat masa la un restaurant din Herastrau.

„Rebelii” au ramas impresionati de Romania - de altfel, la sosirea pe „Henri Coanda” declarau ca au fost foarte nerabdatori sa ajunga aici - si mai ales de „cladirea lui Ceausescu” (Casa Poporului - n.r.).

Totodata, cantaretii s-au declarat la randul lor fani ai lui Dracula si au confirmat ca vor filma maine, la Castelul Bran, videoclipul piesei „Besame sin miedo”. In perioada sederii lor in Romania, trupa RBD va fi insotita de o echipa de la televiziunea Univision, care va realiza un documentar.

BILETE

Pentru concertul din aceasta seara au mai ramas in vanzare bilete de 50 de lei si 180 de lei, care vor putea fi cumparate doar de la punctele volante din zona stadionului Cotroceni.

RBD va sustine o singura sesiune de autografe in Romania. Cei sase rebeli vor acorda autografe fanilor timp de o ora, pe stadionul Cotroceni, dupa terminarea spectacolului.

IN DESCHIDERE In deschiderea concertului RBD, de la ora 20.00, va evolua Diego Gonzales, cunoscut publicului pentru personajul Rocco pe care il interpreteaza in telenovela „Rebelde”.

Diego Gonzales este unul dintre cei mai in voga tineri muzicieni din Mexic si a insotit trupa RBD in mai multe turnee. Cantaretul soseste in Romania in cursul zilei de azi, iar recitalul sau va dura 30 de minute.

REGULI

Accesul pe stadion se va face incepand cu ora 16.00. Pentru spectatorii care detin bilete la tribuna oficiala, pe gazon si la peluza, accesul pe stadion se va face prin strada Dr. Lister, iar pentru spectatorii care detin bilete la tribuna a 2-a accesul se va face prin intrarea Prof. Dr. Alex Vitzu. Este interzis accesul pe stadion cu aparate foto si video, obiecte contondente, mancare si bautura.