Evenimentul Zilei > Actualitate > Avram Iancu, băgat în hora bucuriei
Avram Iancu, băgat în hora bucuriei

Avram Iancu, băgat în hora bucuriei

Dinamo a reușit să lege a doua victorie consecutivă în Liga I, după ce, luni, la Brașov, s-a impus cu scorul de 3-0, în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Golul al doilea al „câinilor” i-a aparținut lui Ionuț Nedelcearu (21 de ani), cel care a sărbătorit într-un mod care i-a supărat pe fanii gazdelor, arătând către aceștia un tricou cu Avram Iancu. Fanii lui Sepsi, al căror grup poartă denumirea de „Szekely Legio” (n.r. – Legiunea Secuilor), având la bază și însemnele Ținutului Secuiesc, au sărit ca din tun după gestul lui Nedelcearu. „A fost ideea mea (n.r. – tricoul cu Avram Iancu). Fiind luna Marii Uniri, am decis să celebrez cu un erou național”, și-a motivat dinamovistul gestul de la Brașov.

A intrat în gura lui Dinu

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, s-a amuzat pe seama gestului lui Ionuț Nedelcearu. „Nedelcearu cred că a auzit de Avram Iancu, dar nu știe ce a făcut el. Avram Iancu a fost avocat în origine, după a fost conducătorul Revoluției din Transilvania. Avem un naţionalism, dar să-l facem într-o decenţă, nu într-o defilare de tricouri”, a declarat Dinu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: