Avocații lui DSK vor să o discrediteze pe cameristă. VEZI ce argumente au

Avocații lui DSK vor să o discrediteze pe cameristă. VEZI ce argumente au

Avocații fostului director al FMI, Dominique Strauss -Kahn, vor încerca, la proces, să o discrediteze pe camerista de origine africană care susține că a fost agresată sexual de politicianul francez. Apărătorii lui DSK vor insista asupra trecutului femeii, despre care au aflat că a trăit într-o colibă din chirpici, nu a fost la școală deloc, iar singurul lucru pe care l-a învățat este Coranul.

După cum era de așteptat, echipa de avocați care îl reprezintă pe Strauss-Kahn va folosi toate armele pentru a o desființa pe cameristă. Ei susțin că vor veni cu „informații foarte importante” care ar putea să afecteze grav credibilitatea femeii, scrie ziarul britanic „Daily Mail”.

Încă de la izbucnirea scandalului, la New York, fostul șef al FMI a acuzat-o pe femeia care susține că a fost agresată sexual în camera de la Hotelul Sofitel că ar fi fost plătită cu un milion de euro pentru a inventa această poveste.

Acest lucru a fost luat în calcul de avocații lui Strauss-Kahn, care colaborează la caz cu anchetatori privați, pentru a afla tot ce se poate despre reclamantă. A învățat doar Coranul Conform publicației britanice, camerista s-a născut într-un sat izolat din Africa, unde nu există electricitate și apă. Femeia ar fi fost măritată cu forța cu un văr, după care a  rămas văduvă, iar la 20 de ani ajungea în SUA. Nu se cunoaște clar dacă la acel moment a venit ca imigrant ilegal sau dacă a primit viză de ședere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că a lucrat la un restaurant, iar mai apoi și-a găsit postul de cameristă la Hotelul Sofitel din New York, unde pretinde că a fost agresată sexual de politicianul francez.

”Este o fată de la țară care nu a mers la școală să învețe engleza sau portugheza. Tot ce a învățat a fost Coranul”, a declarat fratele său, Mamoudou, pentru New York Times. Fostul șef al FMI a fost arestat la 16 mai pentru agresiune sexuală. Ulterior, el a fost plasat în arest la domiciliu, într-un apartament de lux de pe Broadway.