Evenimentul ZileiActualitateAVOCAT examinat cu FORȚA la un SPITAL de PSIHIATRIE pentru că a HĂRȚUIT în mod oribil un MAGISTRAT

AVOCAT examinat cu FORȚA la un SPITAL de PSIHIATRIE pentru că a HĂRȚUIT în mod oribil un MAGISTRAT

AVOCAT examinat cu FORȚA la un SPITAL de PSIHIATRIE pentru că a HĂRȚUIT în mod oribil un MAGISTRAT
Teofil Drugărin, avocatul inculpat într-un dosar de hărțuire a unui magistrat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, va fi expertizat psihiatric, cu forța. prin decizia instanței de judecată el a fost internat la în Spitalul de Psihiatrie Jebel.

Avocat orăvițean a fost dat în judecată de procurorul George Bucurică, pe care îl hărțuiește de ani buni. I-a reproșat că a vrut să aibă relații sexuale cu fiica sa, Teofila, dar și că ar fi făcut sex gay, împreună  el și procurorul.

Avocatul a fost adus marți, cu mandat în sala de judecată a Curții de Apel Timișoara, unde s-a consumat un nou termen al procesului pe care îl are cu procurorul George Bucurică, arată Express de Banat. Teofil Drugărin a fost întrebat dacă e de acord să se prezinte de bunăvoie în fața comisiei pentur examinare psihiatrică.  Avocatul refuzat din nou,  amenințând că se va sinucide dacă va fi dus cu forța în fața experților psihiatri, arată sursa citată. Instanța a dispus marți internarea pentru o perioadă de 30 de zile a avocatului Drugărin în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, unde va fi expertizat psihiatric. Instanța a cerut acest lucru ca urmare a declarațiilor halucinante făcute de Drugărin în sala de judecată, el afirmând că ar fi avut „relații de tip gay” cu procurorul Bucurică.


Accesează: