Un avion prezidențial rusesc, care transporta JURNALIȘTI, ÎNCOLȚIT în AER de trei aeronave de RĂZBOI ale Elveției

Un avion prezidențial rusesc, care transporta JURNALIȘTI, ÎNCOLȚIT în AER de trei aeronave de RĂZBOI ale Elveției

Un avion prezidențial rus, în care se aflau mai mulți jurnaliști, a fost urmărit de avioane de luptă deasupra Elveției, pe fondul tensiunilor dintre Vladimir Putin și restul Europei.

Unul dintre pasagerii avionului rusesc, care se îndrepta spre Peru, a filmat întreaga scenă, în care apare un avion de luptă ce zbura în apropierea aeronavei rusești. Acesta era inscripționat cu marcaje elvețiene.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

 

”Noi zburăm deasupra Elveției. La un moment dat, avionul în care se află delegația și jurnaliștii a fost blocat din trei părți de trei avioane de luptă”, a scris pe Facebook Andrey Kolesnikov, redactor-șef al unei reviste rusești. 

Jurnalistul rus a mai spus că aeronavele erau atât de aproape una de cealaltă, încât putea vedea fețele piloților elvețieni. În cazul în care se apropiau mai mult, exista posibilitatea unui accident aerian. 

 

 

În ciuda fricii provocate, piloții de la bordul aeronavei rusești au încercat o aterizare forțată, dar avioanele de luptă elvețiene s-au îndepărtat de aeronava rusească după ce se apropiau de graniță. Nu au fost înregistrate victime. 

Sursă: Dailymail