Evenimentul Zilei > International > Un AVION plin ochi cu INSTALATORI s-a întors din drum după o defecțiune la TOALETĂ. Angajatorul a răspuns perfect „crizei”
Un AVION plin ochi cu INSTALATORI s-a întors din drum după o defecțiune la TOALETĂ. Angajatorul a răspuns perfect „crizei”

Un AVION plin ochi cu INSTALATORI s-a întors din drum după o defecțiune la TOALETĂ. Angajatorul a răspuns perfect „crizei”

Deși problemele în timpul zborului nu sunt, în general, motiv de râs, o cursă norvegiană a provocat amuzamentul oamenilor după ce detaliile despre problema care a împiedicat ducerea la bun sfârșit a cursei au ieșit la iveală.

Compania aeriană Norwegian a întâmpinat o problemă ironică sâmbătă. Un avion care zbura de la Oslo la Munchen nu a putut ajunge la destinație din cauza unei defecțiuni la toaletă. Soarta a făcut ca la bordul aeronavei să se afle nu mai puțin de 84 de instalatori, scrie presa norvegiană, citată de TNP.no.

 

 

Muncitorii se aflau într-o vacanță plătită de compania lor în Germania. Deși directorului firmei i-ar fi plăcut ca angajații lui să repare defecțiunea care a întors cursa din drum, lucrarea trebuia făcută din afara respectivului avion.

 

„Nu am riscat să trimitem instalatori în afara aeronavei la 3000 de metri altitudine. A fost o atmosferă veselă în avion, în legătură cu această ironie a toaletelor stricate”, a spus Frank Olsen, managerul companiei.

 

Tehnicienii de la aeroportul din Oslo au reușit să repare defecțiunea, iar aeronava a putut decola încă o dată spre Munchen.