Evenimentul Zilei > Politica > ULTIMUL AVERTISMENT pentru PSD: „Pesediştii care rămân lângă DRAGNEA vor ajunge pe LISTA NEAGRĂ a statelor europene”
ULTIMUL AVERTISMENT pentru PSD: „Pesediştii care rămân lângă DRAGNEA vor ajunge pe LISTA NEAGRĂ a statelor europene”

ULTIMUL AVERTISMENT pentru PSD: „Pesediştii care rămân lângă DRAGNEA vor ajunge pe LISTA NEAGRĂ a statelor europene”

Președintele Comisiei de Apărare a PNL, deputatul Ovidiu Raețchi, îi avertizează pe apropiații lui Liviu Dragnea, după anunțul Departamentului de Stat american.

„Îi avertizez pe pesediştii care se încăpățânează să îi rămână aproape multiplului condamnat și urmărit penal Liviu Dragnea, în traseul tot mai anti-european și anti-national al acestuia, că riscă să ajungă pe lista neagră a statelor europene și nord-atlantice, precum aghiotanții care l-au însoțit pe Putin în aventura sa anti-democratica și anti-liberala din perioada anexării Crimeei.

Lucrurile pe care le faceți se văd în întreaga lume și va scot definitiv din rândul politicienilor frecventabili!”, a scris Raețchi, pe contul său de Facebook.

Deputatul liberal a adăugat că liderii PSD trăiesc într-o realitate paralelă:

„Nu: nu „statul paralel” – noțiune plagiată de pesedisti de la Erdogan; deh, obiceiurile vechi mor greu – a fost problema în România. Ci realitatea paralelă în care liderii PSD și ALDE au crezut că ne pot suspenda, inventând inamici fictivi, bazaconii programatice și teme false.

În ultimele luni, ei au folosit toate clișeele de comunicare ale Kremlinului și ale statelor cu derapaje democratice. Doar că nu poți trăi la nesfârșit în minciună și halucinație atunci când ești un stat european cu angajamente majore NATO”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: