Evenimentul Zilei > Politica > Averi impresionante deținute de politicienii aflați la putere. Vacanțe în domenii de lux
Averi impresionante deținute de politicienii aflați la putere. Vacanțe în domenii de lux

Averi impresionante deținute de politicienii aflați la putere. Vacanțe în domenii de lux

O scurtă trecere în revistă a câtorva domenii deținute de oameni politici arată bunăstarea din acest domeniu.

Oameni importanți politici aflați la putere au acumulat averi și proprietăți impresionante și se relaxează în vacanță pe domenii impresionante. Gheorghe Flutur, personaj cheie în PNL, președintele Consiliului Județean Suceava, deține o ferm ce se întinde pe 3.000 de metri pătrați.

Aceasta cuprinde o vilă cu etaj, o anexă și o magazie pentru lemne. Ferma este amplasată pe un domeniu de poveste, de 5 hectare și numără un iaz cu pești, menajerie cu ponei și cai, crescătorie de rațe și găște, restaurant, foișor cu grătar și loc de joacă, conform emisiunii „Descoperiți” de la Antena 3.

De asemenea, Ioan Boca, un apropiat al lui Gheorghe Flutur, deține un complex turistic amenajat la cele mai ridicate standarde: „Acasă în Bucovina”. El este inginer silvic la Control District în Direcția Silvică Suceava.

Întreprinderea Individuală Boca Ș. Ioan, despre care tot cei de la Reporter de Iași au dezvăluit că face parte Grupul de Acțiune Locală Confluențe Nordice, o structură formată din Consiliul Județean Suceava, al cărui șef este Gheorghe Flutur, orașul Gura Humorului, mai multe comune, SRL-uri, asociații și PFA-uri prin care se accesează finanțări europene, conform Antena 3.

Gheorghe Flutur a mai deținut 2,5 hectare în zona Gura Humorului, dar le-a donat fiicei și băiatului. Cristian Flutur, fiul politicianului, are în posesie o vilă construită de familie în 1992, iar fata, Cristiana, a deținut o casă cumpărată în 1999, pe care a vândut-o în 2016.

Băiatul este asistent universitar la Politehnică, în timp ce fata este angajată la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, și fratele său, George, dețin 75 de hectare la Voineasa, în județul Vâlcea, un versant de pădure pe malul lacului Vidra. Cei doi vor să construiască aici un complex turistic de proporții, conform sursei citate.

Romeo Dunca, apropiat al lui Marcel Vela, ministru de Interne, deține un domeniu schiabil pe Muntele Mic. Dunca va candinda din partea PNL pentru șefia Consiliului Județean Caraș Severin. El a construit la 1.600 de metri altitudine în Masivul Brusturu, o cabană turistică și a recunoscut ulterior că nu avea autorizație.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: