Evenimentul Zilei > EVZ Special > Averea lui Robert De Niro, decimată de coronavirus! Ce i-a cerut fosta soție în instanță
Averea lui Robert De Niro, decimată de coronavirus! Ce i-a cerut fosta soție în instanță

Averea lui Robert De Niro, decimată de coronavirus! Ce i-a cerut fosta soție în instanță

Legendarul actor Robert De Niro are probleme financiare, anunță presa străină.

Actorul Robert De Niro şi cântăreața Grace Hightower au decis să divorţeze, după un mariaj care a durat aproximativ 20 de ani.

În instanță, fosta soție a actorului i-a cerut acestuia să-i crească limita cardului de credit, de la 50.000 de dolari la 100.000 de dolari.

De Niro a fost „prezent” la procesul divorțului printr-un apel Skype. În fața judecătorului, avocatul cântăreței a susținut că actorul i-a tăiat pe nedrept „alocația” lunară de la 100.000 la 50.000 de dolari, și că nici ea, nici copii lor nu mai au voie să pună piciorul pe una dintre moșiile star-ului.

Pe de altă parte, avocații lui De Niro au invocat gravele probleme financiare ale acestuia: lanțul de restaurante Nobu și Hotelul Greenwich, în care actorul a investit acțiuni, nu mai au activitate de luni de zile.

Unul dintre apărătorii săi a explicat că lanțul de restaurante are o gaură de aproximativ 5 milioane de dolari, și asta doar pentru lunile aprilie și mai.

Mai mult, el a precizat că De Niro a fost nevoit să se împrumute de la unul dintre partenerii săi de afaceri, pentru că n-avea bani. În plus, avocatul a amintit de contractul prenupțial cu Hightower, prin care De Niro trebuie să-i dea 1 milion de dolari în fiecare an, atâta timp cât el încaseză cel puțin 15 milioane.

Robert de Niro, acuzat de fosta asistentă

Robert De Niro susține că fosta sa asistentă l-a amenințat că îi va face publice secretele în timpul audierilor în procesul care e pe rol.

Graham Chase Robinson a lucrat cu Robert De Niro timp de 11 ani la Canal Productions, înainte să renunțe brusc la companie pe 6 aprilie. Ea a intentat un proces împotriva lui De Niro în octombrie anul trecut, în care l-a acuzat hărțuire și discriminare de gen, solicitând 12 milioane de dolari daune. Femeia susține că a fost „abuzată verbal”, că actorul „a făcut comentarii sexiste” și că a supus-o ”unui contact fizic nedorit”.

De Niro a negat acuzațiile sale în documentele judecătorești depuse marți în instanță, spunând că acuzațiile au fost făcute doar după ce a fost acuzată de o conduită incorectă de către el și companie. Compania de producție a lui De Niro anunțase în august că o dă în judecată pe Robinson și că îi solicită daune de 3 milioane de dolari, susținând că, în loc să lucreze, aceasta urmărea seriale pe canalul Netflix, în timpul programului, dar și că a făcut cheltuieli de zeci de mii de dolari, din bugetul companiei, pentru transport cu taxi și mese în oraș.

Sursa: Daily Mail

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: