Evenimentul Zilei > Actualitate > Aventura EXTREMĂ deasupra celei mai ÎNALTE clădiri din Timișoara I VIDEO
Aventura EXTREMĂ deasupra celei mai ÎNALTE clădiri din Timișoara I VIDEO

Aventura EXTREMĂ deasupra celei mai ÎNALTE clădiri din Timișoara I VIDEO

”Dragonul din Transilvania” și prietenul său cel mai bun au bifat, înainte să se încheie 2015 una din cele mai grele aventuri: au dormit, în hamac, pe ”acoperișul Timișoarei”, legănați între cele mai înalte două clădiri, la o înălțime care-ți taie răsuflarea de frică.

Flaviu Cernescu și George Lungu au făcut publică pe pagina sa de Facebook o aventură plină de adrenalină. Cei doi s-au urcat pe cel mai înalt turn al societății de termoficare din Timișoara, de peste 200 de metri, și-au întins hamacul și au dormit.

Aventura a avut loc în această vară, iar videoclipul a fost postat recent de Flaviu pe rețeaua de socializare.

În jurul orei 21,00, în acea seară cu lună plină, Flaviu Cernescu  și Geroge Lungu au intrat în incinta CET-ului, au așteptat la baza turnului până s-a întunecat, au urcat pe turn la 200 m înălțime, au  instalat hamacul și au dormit, până la 9 dimineața.

„Am mai făcut cu George niște chestii din astea, am vrut să mai dormim pe astfel de turnuri. Dormiserăm deja în hamac la Alba Iulia, cu câteva zile înainte, chiar pe Mureș. Treaba cu hamacul la înălțime am mai făcut-o și vroiam și în Timișoara, desigur, să urc pe turnul acela, fiind cea mai înaltă construcție din oraș. Este vorba de turnul Colterm din Șagului, unul dintre cele trei turnuri, cel mai din Sud. Are peste 200 de metri, e pe cinci etaje, un etaj are cam 40 de metri.

Supranumit de anul acesta ”Dragonul din Transilvania”, după ce a fost protagonistul unui film documentar care promovează frumusețile acestei regiuni, Flaviu Cernescu este cunoscut drept cel mai curajos high-line-er de la noi. Pasiunea lui e să întindă coarda de slack-line la înălțimile cele mai mari și să pășească desculț, dintr-o parte în alta.