Evenimentul Zilei > Economie > Avem şef la comisia asigurărilor: Constantin Buzoianu, confirmat de parlamentari
Avem şef la comisia asigurărilor: Constantin Buzoianu, confirmat de parlamentari

Avem şef la comisia asigurărilor: Constantin Buzoianu, confirmat de parlamentari

Constantin Buzoianu a fost confimat în funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Cornel Coca Constantinescu şi Tudor Baltă, în funcţiile de vicepreşedinţi, iar Doru Frunzulică ca membru la această instituţie, astăzi, de către plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Constantin Buzoianu a primit din partea parlamentarilor 230 de voturi favorabile şi patru împotrivă, Cornel Coca Constantinescu – 234 pentru şi niciunul împotrivă, Tudor Baltă – 232 favorabile şi două împotrivă, iar Doru Frunzulică – 231 favorabile şi trei împotrivă. Aceştia vor avea în Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor mandate de câte cinci ani, scrie Agerpres.
Buzoianu o va înlocui la şefia instituţiei pe Angela Toncescu.

Decizia privind numirile la Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a fost luată în absenţa Opoziţiei, care a refuzat să participe la vot. Votul a fost secret, cu buletine de vot.

Reprezentanţii Opoziţiei au susţinut că rapoartele privind numirile la Curtea de Conturi, Comisia pentru supravegherea asigurărilor, Comisia pentru supravegherea pensiilor private şi Curtea de Conturi, care au figurat pe ordinea de zi a plenului, au fost întocmite ilegal, în lipsă de cvorum.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: