Evenimentul ZileiEconomieAutostrada Sibiu-Orăştie, NOI DENIVELĂRI după ce a fost demolată şi reparată. Traficul a fost restricţionat

Autostrada Sibiu-Orăştie, NOI DENIVELĂRI după ce a fost demolată şi reparată. Traficul a fost restricţionat

Autostrada Sibiu-Orăştie, NOI DENIVELĂRI după ce a fost demolată şi reparată. Traficul a fost restricţionat
Circulaţia a fost restricţionată la o singură bandă pe sensul Sebeş-Sibiu, la kilometrul 286 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, din cauza unor denivelări semnalate încă din noiembrie anul trecut şi care între timp au devenit mai pronunţate. Sectorul de drum avariat este în apropierea faimoasei gropi de 200 de metri, reparată în regie proprie de către Compania de Drumuri.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că pe autostrada Orăştie – Sibiu circulaţia este restrictionată pe 250 m, pe banda 1 (Calea 2), sensul Sebeş – Sibiu. În prezent se circulă doar pe banda 2 (Calea 2), sensul Sebeş – Sibiu, cu restricţie de viteza 60 km/h. Zona este semnalizata corespunzător.

Această restricţie a survenit în urma identificării unei denivelări la partea carosabilă pe sectorul cuprins între km 286+400- km 286+650, Sălişte – Sebeş.

"Menţionăm că această denivelare a apărut pe alt sector decât cel refăcut în regie proprie. Pentru siguranţa participanţiilor la trafic, DRDP Brasov a decis împreună cu Brigada Poliţiei Rutiere, semnalizarea şi restricţionarea acestei zonei.  Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA au evaluat situaţia, o monitorizează permanent şi imediat ce condiţiile meteo se vor îmbunătăţii, CNAIR SA va interveni pentru a remedia situaţia", au spus reprezentanţii companiei.

Denivelările au fost sesizate de participanţii la trafic. "Pe autostrada A1, pe la km. 286, după localitatea Sălişte, la câţiva kilometri de limita cu judeţul Alba, circulaţia este restricţionată pe banda 1, sensul Sebeş – Sibiu. Pe acest sector de drum au apărut denivelări. Se circulă doar pe banda 2, sensul Sebeş – Sibiu, cu restricţie de viteză 60 km/h. Zona este semnalizată corespunzător", a fost mesajul unui participant la trafic, postat luni seara, pe Info Trafic jud. Sibiu, potrivit Alba24.ro.

Citiţi mai multe pe Economica.net.


Accesează: