Evenimentul Zilei > Social > Autostrada Ploiești – Brașov, „o balivernă”. CNAIR, acuzații dure la adresa lui Răzvan Cuc
Autostrada Ploiești – Brașov, „o balivernă”. CNAIR, acuzații dure la adresa lui Răzvan Cuc

Autostrada Ploiești – Brașov, „o balivernă”. CNAIR, acuzații dure la adresa lui Răzvan Cuc

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc anunțat la finalul săptămânii trecute că este gata contractul pentru Autostrada Ploiești-Brașov. De aceeași părere nu este însă și Compania Națională de Infrastructură Rutieră.

Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR spune că declarațiile lui Răzvan Cuc sunt doar vorbe-n vânt.

„Nu știu ce spune ministrul Cuc, de semnat. În mod normal, contractul ar trebui semnat de guvern, care este demis. Din punctul meu de vedere, este o balivernă aruncată pe piață ca să creeze emoție. De ce până acum nu s-a făcut nimic și după ce a fost demis guvernul prin moțiune de cenzură s-a trezit lumea să anunțe? A făcut asta ca să anunțe premisele celor care vor veni la guvernare că li s-au lăsat niște proiecte pe care nu sunt în stare să le ducă la finalizare. E o joacă politică pe un proiect care este de interes național până la urmă”.

CNAIR: „Doar fum și praf în ochi”

În opinia lui Alin Șerbănescu, promisiunea lui Răzvan Cuc nu a fost decât o încercare de a ieși triumfător din scenă, în condițiile în care prea multe detalii despre contract nu au fost puse la punct.

„Acum, nu știu cât o să mai înghită românii astfel de prostii și genul acesta de politruci care vin și nu fac nimic. În acest moment nu avem decât fum și praf în ochi, pe un proiect despre care nu știm ce soartă va avea. Asta e realitatea cruntă. E o strategie de imagine proastă a lui Răzvan Cuc, pentru că atunci când minți, se vede în scurt timp”, a declarat Alin Șerbănescu în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]