Evenimentul Zilei > Actualitate > Autorităţile au cerut ANCHETĂ serioasă în cazul ÎNVĂŢĂTOAREI care îşi umilea elevii
Autorităţile au cerut ANCHETĂ serioasă în cazul ÎNVĂŢĂTOAREI care îşi umilea elevii

Autorităţile au cerut ANCHETĂ serioasă în cazul ÎNVĂŢĂTOAREI care îşi umilea elevii

După ce Evenimentul zilei a publicat un articol despre umilinţa la care au fost supuşi mai mulţi copii de la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu”, lucrurile au început să se mişte. Prefectul Capitalei s-a arătat extrem de nemulţumit de atitudinea cadrului didactic.

Scandalul de la Colegiul ,,Mihai Eminescu” în care o învăţătoare este acuzată de mai mulţi părinţi că le traumatizează copiii, Paul Petrovan, Prefectul Capitalei, s-a arătat indignat de faptul că aşa ceva se poate întâmpla în şcolile din Bucureşti. ,,Nu cunosc cazul, ce am văzut la dumneavoastră în presă, dar nu sunt de acord cu un astfel de comportament. Voi lua legătura cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Doresc să fiu informat despre acest caz, vreau să ştiu exact ce se întâmplă în acea şcoală. Voi solicita o cercetare disciplinară a faptei”, ne-a declarat Petrovan.

Mai mulţi părinţi care au copiii în clasa 0 B de la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu”, s-au plâns de comportamentul agresiv al învăţătoarei. Aceştia susţin faptul că, Gica Grosu, cadrul didactic din acea şcoală, le umileşte copiii pentru că au îndrăznit să-i ceară acesteia socoteală. Cazul este foarte bine cunoscut şi de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti(ISMB), dar nimeni nu are ce să-i facă. Potrivit reprezentanţilor ISMB, femeia nu poate fi acuzată de nimic, fără probe solide. “Este un caz cunoscut care ne creează mari probleme, atât nouă, cât şi imaginii liceului. Anul trecut a fost schimbată de la altă clasă, tot pe un caz similar. Vom urmări comportamentul acestei învăţătoare”, ne-a declarat Marian Banu, purtător de cuvânt al ISMB.

Vezi aici articolul in care parintii o acuza pe invatatoare ca le umileste copiii