Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT! Un autocar românesc a EXPLODAT pe o autostradă din Austria. În ce STARE se află VICTMELE
NEWS ALERT! Un autocar românesc a EXPLODAT pe o autostradă din Austria. În ce STARE se află VICTMELE

NEWS ALERT! Un autocar românesc a EXPLODAT pe o autostradă din Austria. În ce STARE se află VICTMELE

Pasagerii unui autocar românesc au trecut prin clipe de groază, pe o autostradă din Austria, după ce acesta a luat foc.

Autocarul supraetajat a luat foc în zona motorului, iar în scurt timp a explodat. Din fericire, pasagerii au reușit să iasă la timp. 

Peste 60 de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

„Șoferii de camioane care au oprit pe autostradă au încercat să ajute la stingerea incendiului, cu extinctoarele din dotare, însă nu au reușit. Când au ajuns pompierii, autocarul era deja complet cuprins de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la motor, nefiind încă sigură cauza. Din fericire, în autocar se aflau doar trei persoane, iar șoferul a avut prezența de spirit să oprească la timp mașina și să o evacueze”, au precizat reprezentanții Pompierilor voluntari Alland, potrivit Libertatea.ro.

Șoferul autocarului a reușit să tragă la timp pe banda de urgență. După ce și ceilalți doi pasageri care erau în autocar au fost evacuați, autocarul a explodat.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii, din cauza fumului gros care a fost degajat din arderea autocarului.