Evenimentul Zilei > Social > AUTO-EUTANASIERE la Cluj!! Un medic a fost găsit MORT în mașină. Polițiștii au rămas ȘOCAȚI când l-au VĂZUT
AUTO-EUTANASIERE la Cluj!! Un medic a fost găsit MORT în mașină. Polițiștii au rămas ȘOCAȚI când l-au VĂZUT

AUTO-EUTANASIERE la Cluj!! Un medic a fost găsit MORT în mașină. Polițiștii au rămas ȘOCAȚI când l-au VĂZUT

Un medic veterinar din Iași, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în mașină, mort, în maşina lui de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept, pe trei sferturi plină cu o substanţă de eutansiere a patrupedelor.

Sinuciderea s-a produs chiar în proximitatea depozitului din Cluj-Napoca, de unde se aproviziona cu marfă pentru firma din Brașov.  Se pare că medicul a ajunsese pe culmile disperării după ce în seara precedentă şi-a uitat încasările în maşină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart şi fără bani.

Știrea inițială 

Un bărbat a fost găsit mort în mașină, joi, în jurul orei 16.50, pe strada Câmpului, din Cluj-Napoca. Potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Cluj, este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani iar autoturismul în care se afla era staționat. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu autospeciale de descarcerare însă ușile autoturismului erau descuiate. Medicii nu au mai avut nicio șansă de a-l resuscita, fiind nevoiți să declare decesul bărbatului. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției, care au început cercetările pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul”, aşa suna textul unui articol publicat de o publicaţie clujeană on-line, a doua zi după tragicul eveniment. 

Însă, în ciuda relatării – inevitabil – laconice incidentul ascundea de fapt o adevărată dramă: sinuciderea unui medic veterinar, dealer de produse farmaceutice pentru circumscripţiile veterinare, un om cu nervii şi energiile probabil aflate la pământ. Un alt medic, fost bun prieten şi coleg de facultate cu victima ne-a declarat următoarele: „Iulian a trecut prin multe greutăţi şi numai el şi familia sa ştiu cum le-a fost viaţa: operaţiile şi problemele de sănătate ale fiicei, drumurile istovitoare făcute non-stop prin partea de nord a ţării, prin judeţele Maramureş, Satu-Mare şi Sălaj şi atâtea alte greutăţi. Am fost colegi de promoţie la U.S.A.M.V. şi ştiu că de treisprezece ani acesta a fost numai şi numai pe drumuri, fapt care probabil l-a tocit şi obosit teribil. Ba, mai mult, cu circa două săptămâni înainte de cruntul eveniment acesta mi s-a plâns că vânzările merg din ce în ce mai greu, asta pentru că scad încontinuu şi efectivele de animale, scrie Gazetadecluj.ro

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: