Evenimentul Zilei > Politica > Aurelian Bădulescu și Liviu Pop s-au certat în direct pe tema candidaturii lui Codrin Ştefănescu
Aurelian Bădulescu și Liviu Pop s-au certat în direct pe tema candidaturii lui Codrin Ştefănescu

Aurelian Bădulescu și Liviu Pop s-au certat în direct pe tema candidaturii lui Codrin Ştefănescu

Aurelian Bădulescu s-a luat la ceartă în direct, la România TV, cu fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, pe tema candidaturii lui Codrin Ștefănescu pentru o funcţie în PSD.

Liviu Pop a sărit în apărarea lui Codrin Ştefănescu spunând că nu crede că ar putea fi o problemă să candideze la o funcţie în PSD. Şi de aici gata scandalul, Bădulescu a reacţionat extrem de dur spunând că: " Domnul Pop rămâne în aceeași retorică a personajului care simte nevoia să fie alături de cei pe care i-a slujit și pentru care a obținut tot felul de avantaje…"

Cu aceeaşi retorică vicepremierul a continuat să-l atace pe Liviu Pop: "Nu ai avut niciodată coloană vertebrală. Ai o problemă în organizația aia, care atunci când a fost referendumul pentru familie a adus cel mai mic număr de voturi și dacă te uiți dumneata și de la rezultatele de la europarlamentare, eu cred că ar trebui să te iei de mână cu Zetea și să te duci dumneata pe o altă orientare profesională de ordin politic", a mai spus Bădulescu, potrivit DCNEWS.