Evenimentul Zilei > Social > Aurelia Ioniţă, o pensionară de 73 de ani, a câştigat un abonament la EVZ
Aurelia Ioniţă, o pensionară de 73 de ani, a câştigat un abonament la EVZ

Aurelia Ioniţă, o pensionară de 73 de ani, a câştigat un abonament la EVZ

De data aceasta, obiceiurile bune i-au adus noroc pensionarei Aurelia Ioniţă din Bucureşti. Deşi are 73 de ani, în fiecare an ea se duce la singurul târg de miei autorizat din Bucureşti.

 „Anul acesta am fost chiar în ziua în care s-a deschis şi am cumpărat un ied, pe care l-am împărţit cu cumnata mea”, relatează ea pentru EVZ. Acolo a fost surprinsă de fotoreporterii noştri, iar a doua zi şi-a văzut poza în ziar, la rubrica „Cititorul de la pagina 3”.

Aurelia Ioniţă a venit ieri în redacţia Evenimentul zilei să-şi revendice premiul. Ea spune că nu mai ştie de când cumpără ziarul Evenimentul zilei, că a pierdut şirul anilor, iar acum este câştigătoarea unui abonament pe o lună. Văduvă şi cu o pensie mică, cititoarea noastră este pasionată de campania electorală pentru alegerile locale. „Nu sunt mulţumită de niciun candidat. Eu stau în sectorul 3 şi vreau de la viitorul primar să ne reabiliteze blocul şi să avem o viaţă mai bună. Problema mea este pensia prea mică, de 877 de lei, după 30 de ani de muncă la fabrica de jucării Metaloglobus”, ne-a împărtăşit Aurelia Ioniţă. La cei 73 de ani, ea are o nepoată de 25 de ani, de la singurul copil pe care îl mai are în viaţă, şi are şanse să ajungă şi străbunică, aşa cum şi-ar dori.