Audieri cu replici dure în cazul permiselor din Argeş

Audieri cu replici dure în cazul permiselor din Argeş

Judecătoarea Mihaela Creţu, preşedintele completului de la Curtea de Apel Târgu Mureş, care judecă procesul eliberării frauduloase a permiselor din Argeş le-a dat avocaţilor termen o săptămână să studieze dosarul pentru a putea continua audierile.

La termenul de astăzi, avocaţii din Piteşti i-au acuzat pe colegii din Mureş că recurg la diverse tertipuri pentru a trage de timp şi că aveau suficient timp să studieze dosarul, 105 volume, fiecare a câte 500 de file.   Magistratul, procurorul DNA şi vreo 15 avocaţi au avut, timp de 4 ore, schimburi de replici şi controverse. Apărătorii au invocat excepţii de neconstituţionalitate, incompatibilităţi şi alte vicii de procedură. J

udecătoarea l-a dat afară pe un avocat care, cu o seară înainte chefuise şi mirosea a alcool, pentru că acesta vocifera mereu, dar l-a rechemat în sală după 5 minute.   Până în prezent, din ianuarie nu s-a reuşit decât audierea unui singur inculpat, fostul şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) Argeş, comisar-şef Gheorghe Codruţ Vlăsceanu. Judecătoarea Mihaela Creţu le-a promis avocaţilor şi o sală de lectură într-una din sălile de judecată.

Ne puteți urmări și pe Google News