Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL la COMISIA de APĂRARE. Audierea lui Carmen Dan, ANULATĂ
SCANDAL la COMISIA de APĂRARE. Audierea lui Carmen Dan, ANULATĂ

SCANDAL la COMISIA de APĂRARE. Audierea lui Carmen Dan, ANULATĂ

Marți, audierea prefectului Capitalei, Speranța Cliseru, și a ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la protestul din 10 august a fost anulată de către membrii Comisiei de apărare din Senat. Solicitarea a venit din partea senatorului PSD Șerban Nicolae.

Propunerea senatorului PSD, Șerban Nicolae a fost adoptată cu șapte voturi și patru voturi împotrivă. Senatorul PNL, Nicoleta Pauliuc, a susținut că audierea avea loc în acord cu prevederile regulamentului Comisiei. Coform informațiilor apărute în presă, se pare că în cadrul Comisiei au apărut mai multe tensiuni, iar la acest moment, după o oră de ședință, decidenții politici au părăsit sala.

„Președintele Cmisiei împreună cu Biroul comisiei invită la ședințele Comisiei cu acordul membrilor biroului sau la solicitarea membrilor comisiei, persoane din afara comisiei dacă interesele Comisiei o cer. Sunteți de acord ca doa,mna ministru să vină și să stea pe scaun, să nu spună nimic? O invităm pe doamna ministru și pe doamna prefect și dacă nu vor să dea declarații sau să răspundă la întrebări vor sta acolo oe scaun”, a afirmat Nicoleta Pauliuc.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, dar și comandantul Jandarmeriei, Laurențiu Cazan, urmau să fie audiați, marți, la Comisia de Apărare din Senat cu privire la violențele din 10 august din Piața Victoriei.