Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluirile lui DRAGOMIR, record de AUDIENȚĂ
Dezvăluirile lui DRAGOMIR, record de AUDIENȚĂ

Dezvăluirile lui DRAGOMIR, record de AUDIENȚĂ

Cele două televiziuni care au găzduit dezvăluirile fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, România TV și Antena 3 au bătut recordurile de audiență.

Dragomir a explicat cum a ajuns în SRI, modul în care a decurs relația cu Florian Coldea, unul dintre personajele cheie ale Sistemului paralel devoalat de EVZ, dar și despre modul în care abuzurile au ajuns la un nivel terifiant.

Cifrele de audienţă indică faptul că între 22:30 şi 22:45, adică o parte din intervalul în care au fost prezentate dezvăluirile lui Dragomir, cifrele însumate ale celor două televiziuni care le-au găzduit au depășit 5% din publicul urban.

Emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV s-a apropiat de 2%, iar Antena 3 a strâns 3,2 % din populaţia urbană.


Lovitură DURĂ la adresa lui Florian Coldea. OMUL-CHEIE din SISTEM, detalii INCREDIBILE despre POLITICIENII ACOPERIȚI


Asta înseamnă ca dezvăluirile făcute de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, au acaparat cel mai bine audienţa de luni seară.

Dragomir a afirmat că poate spune doar ce îi este permis de jurământul depus.

„Acțiunea a fost una ieșită din comun. Niciodată nu ne-am confruntat cu o asemenea situație, de aceea echipa aflată pe teren a fost o mică parte dintr-un angrenaj mare din România și alte locuri”, a spus acesta.


SENZAȚIONAL! Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, arestat în în dosarul Black Cube, își dă drumul la gură| LIVE TEXT


Pe moderatorul emisiunii, Victor Ciutacu, îl frământă o întrebare sinceră şi motivată. De ce persoana care afirmă cu seninătate că a făcut parte din „Sistem”, a decis să părăsească SRI în 2013?

„În momentul trecerii mele în rezervă dețineam acces strict secret de importanță deosebită. SRI se îndrepta către puterea sergenților majori mesianici. În acel moment, când viziunea mea asupra modului în care SRI trebuie condus nu mai coincide, am decis să plec. Era mai bine pentru ambele părți”, a explicat fostul colonel.


Fost colonel SRI, decorat de CIA, RUPE TĂCEREA: Ce este Black Cube și Deep-State


Discuția curge, inevitabil, la grupul „Noi suntem Statul!” și, implicit, la sufrageria lui Oprea.

„Este acest serial, „Noi suntem statul!”…aici aş face o definire, ca să ştim despre ce vorbim, nu neapărat prin diferenţe specifice pentru că toată lumea vorbeşte despre Sistem. Sistemul în ceea ce priveşte un stat e diferit faţă de "deep state". Eu am fost un membru al sistemului, acesta e format din miile de oameni din instituţiile de forţă şi care zi de zi îşi desfăşoară activitatea pentru interesul statului…”.


MANEVRE MURDARE ÎN SRI. Un fost şef al Serviciului A SPUS TOTUL, inclusiv despre EXPLOZIVA RELAŢIE dintre KOVESI ŞI COLDEA


Interviul integral poate fi citit AICI