Arbitrul de handbal Diana Florescu a fost ținta unei tentative de asasinat, după un meci la care fusese arbitru central.

Handbalul românesc a devenit o junglă. Prosport arată cum Diana Florescu a fost foarte aproape de a muri, după ce o persoană ar fi modificat autoturismul acesteia. După semifinala CSM București- CSM Ploiești (scor 20-18), arbitrul internațional a vrut să plece cu automobilul cu care ajunsese la Târgoviște.

Dar nu a putut să se deplaseze mai mult de câțiva zeci de metri, deoarece motorul acesteia a bubuit.

Întâmplarea a avut loc după ce o persoană necunoscută i-ar fi înfundat cu spumă poliuretanică țeava de eșapament de la mașină. Incidentul s-a petrecut precum în filmele cu mafioți.

Norocul femeii a fost faptul că toba se eșapament a automobilului era foarte bine etanșată, și nu a lăsat monoxidul de carbon să intre în mașină.

Incidentul s-a produs după un meci foarte tensionat între CSM București și CSM Ploiești din semifinalele turneului. Antrenorul echipei din Ploiești, Daniel Gheorghe, a fost eliminat în timpul meciului după mai multe sancțiuni progresive ca urmare a multiplelor proteste din timpul jocului.

De altfel, antrenorul prahovean este unul dintre suspecți în acest caz, mai ales după ce în timpul meciului ar fi fost auzit spunând către arbitră : ”Aveţi grijă cum circulaţi cu maşina, nu vă e frică cum ajungeţi acasă?". El a negat vehement că ar putea fi implicat în asemenea gesturi sau acțiuni.

Citește și: