Evenimentul Zilei > Sport > Au trecut 6 ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Medicul său face marele anunț
Au trecut 6 ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Medicul său face marele anunț

Au trecut 6 ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Medicul său face marele anunț

Pentru Michael Schumacher, lumina reflectoarelor s-a stins pe 29 decembrie 2013, în urmă cu fix 6 ani.

Campionul german de Formula 1 a suferit atunci un accident teribil pe pârtia de schi. Diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, a fost operat de două ori la spitalul din Grenoble, iar din 9 septembrie 2014 se tratează în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.

Doctorul Jean-Francois Payen, medicul personal al fostului campion de F1, a declarat că Schumacher urmează un nou tratament, care ar putea dura până la trei ani, informează gsp.ro.

„Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la trei ani. Este un plan între unul și trei ani, pentru regenerare. Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții”, a declarat Jean-Francois Payen.

În urmă, Schumacher a lăsat o carieră glorioasă, întinsă pe cuprinsul a 21 de ani, în care a cucerit 90 de victorii și 7 titluri de cel mai bun pilot din lume! A urcat pe podium de 155 de ori, fie că a concurat pentru Jordan, Benetton sau Ferrari, unde a cunoscut măreția.