Un schimb dur de replici a avut loc, între avocatul Tonel Pop şi Alexandru Cumpănaşu. Totul a început după ce Alexandru Cumpănaşu a afirmat că va avea o discuţie cu familia Luizei Melencu pentru a lămuri situaţia privind telefoanele „de liniştire“ primite de cele două familii, imediat după răpirea fetelor.

Întâlnirea între Cumpănaşu şi familia Luizei urma să se producă duminică, 1 seprtembrie 2019, însă acesta a petrecut ore întregi la Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, unde a avut o întâlnire cu sătenii de acolo.

Tonel Popa a acuzat însă că în fapt acţiunea lui Cumpănaşu este una de pură campanie electorală.

„Domnul Cumpănaşu îşi face în mod clar campanie electorală pe acolo, iar la momentul la care a fost întrebat dacă va candida la preşedinţie, la un alt post concurent, a spus că este bărbat, nu este gândac, să facă acest lucru. Deci, ne desolidarizăm total de acest fenomen, ce vrea să facă domnul Cumpănaşu pe-acolo. Nu înţeleg de ce vrea să vorbească cu familia Luizei, pe mine nu m-a contactat, nici măcar pe familia Luizei n-a contactat-o, n-a sunat-o, dar vrea să-şi facă campanie. Nu-i mai ajunge familia Alexandrei, acum vrea să se sprijine şi pe familia Luizei? S-ar putea să nu-i meargă! De ce nu merge cu mine, de ce nu vorbeşte cu familia? Ce, face el cercetări…. Păi, cum face acolo? Dacă eu vreau să vorbesc cu familia Alexandrei, cu toate că dânsul nu este nici avocatul, nici altceva, eu nu-mi permiteam să mă duc fără să vorbesc, fără să spun, nici măcar…

Face campanie cu numerele Luizei sau cu această familie, putea măcar să ne sune sau să ne anunţe că vrea să vină, unde să vină. Ne dezolidarizăm, noi ne separăm total de această chestiune şi de campania la prezidenţiale a domnului Cumpănaşu, eu am avut încredere şi interese comune, dar din acest moment nu ne mai interesează. Problemele sunt reale, dar nu trebuie să ne cocoţăm pe ele pentru avantaje personale. (…) Poporul român este foarte sensibil la copii, dar nu este tâmpit, ţineţi cont“, a spus Pop.

La rândul său, Alexandru Cumpănaşu a replicat, numindu-l pe Tonel Pop, „avocatul PSD-ului“ şi „avocat care s-a agăţat şi el de o familie“.

„Eu nu ţin aproape de oameni care au fost avocaţii PSD-ului. Este un om cu o opinie care s-a agăţat şi el de o familie, care nu aveau, săracii, o soluţie şi ar trebui să spună, cred eu, domnia sa foarte clar cam ce înţelegere are şi cam cât a cerut despăgubiri statului român şi cam cât vrea să primească de la statul român. Pe mine nu prea mă interează chiar toţi oamenii care s-au băgat în seamă în povestea asta. Dacă vrea să facă ceva, făcea ceea ce am făcut eu, şi anume m-am implicat de la început, iar dânsul a încercat să vină pe lângă, aşa. Mi-a trimis până acum zeci de mii de mesaje că vrea să comunicăm şi că vrea să ţinem aproape. Eu nu ţin aproape de oameni care au fost avocaţii PSD-ului, care au avut firmă care a lucrat cu PSD până acum. Eu cred că oamenii ăştia care sunt de bună credinţă, şi care sunt într-o situaţie complicată, şi care sunt într-o situaţie ca şi familia mea, empatizează şi sunt convins că vor vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat, iar în ceea ce priveşte candidatura mea, nu i-am cerut părerea deloc domnului avocat. Cred că l-a deranjat pe acesta faptul că în direct l-am rugat pe bunicul Luizei să vedem dacă numărul de telefon de pe care a fost sunat la mai multe zile după ce a fost răpită nepoata domniei sale coincide cu numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei, asta a fost tot, dar văd că se comportă ca un stăpân, aşa, al familiei. Eu îi aduc aminte că e doar un simplu avocat, şi dacă vrea, intrăm în detalii ce fel de avocat este. Pentru mine contează în acest moment ce spun oamenii“, a spus Cumpănaşu,

„Îmi duc această campanie, sunt în campanie şi sper să ajung preşedinte, pentru că în momentul ăla o să rad toată mafia din România, inclusiv toţi şmecherii de avocaţi care se agaţă de familii“, a mai spus Cumpănaşu.

Avocatul Tonel Pop a conchis reamintind că Alexandru Cumpănaşu a negat vehement că va candida la alegerile prezidenţiale.

„A spus că e bărbat, nu gândac. Deci, ce este?“, a mai spus Pop, potrivit romaniatv.net

Te-ar putea interesa și: