Filmarea a devenit virală pe reţelele de socializare, iar oamenii susţin că îi cunosc pe cei care au coborât din maşină şi s-au „servit“ din trandafirii plantaţi de Primăria Sectorului 3. Bărbatul ar fi angajat ca poliţist în Jilava, chiar dacă în filmare se aude când spune că este de la REBU, iar doamna prinsă cu foarfeca şi trandafirii în mână ar fi asistentă la Spitalul Floreasca. Cei care au văzut filmuleţul i-au scris şi lui Robert Negoiţă, edilul sectorului 3, care le-a mulţumit pentru sesizare şi implicare.

„Astăzi (n.r. – duminică) pe Baba Novac, lângă Rucăr, nişte respectabili Giurgiuveni au cules un buchet sănătos ( îmi pare rău că nu se vede în filmări)…şi tanti şi-a luat şi lăstari…că sunt scumpi, şi dacă ai dat banii pe Skoda ( GR 80 WMX) nu mai ai de trandafiri…Daţi vă rog share, să îi cunoască oamenii“, a postat tânăra curajoasă pe o reţea de socializare.

<iframesrc="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefania.pasarelu%2Fposts%2F1168480393219050&width=500" width="500" height="670" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>