Evenimentul Zilei > Actualitate > Au adus haosul într-o localitate paradisiacă. George şi Amal Clooney, în război total cu vecinii
Au adus haosul într-o localitate paradisiacă. George şi Amal Clooney, în război total cu vecinii

Au adus haosul într-o localitate paradisiacă. George şi Amal Clooney, în război total cu vecinii

Starul hollywoodian George Clooney şi soţia sa, avocata apărătoare a drepturilor omului Amal Alamuddin, au stârnit mania vecinilor din Sonning, Berkshire, Marea Britanie, unde deţin o fabuloasă proprietate care este în prezent supusă unor ample lucrări de renovare.

Posesorii proprietăţilor învecinate spun că renovarea casei milionarilor perturbă întreaga localitate cu praful şi hărmălaia pe care o produce în fiecare zi. Camioane, buldozere, basculante,  care vin şi pleacă, zeci de muncitori care produc un zgomot infernal, s-au plâns vecinii.

Un set de fotografii publicat de dailymail.co.uk surprinde dimensiunea şantierului care ar trebui să transforme vechiul conac de pe malul râului, amplasat într-un cadru natural pardisiac, într-o locuinţă demnă de milioanele celor doi soţi celebri. Conacului din secolul al XVII-lea cu nouă dormitoare i se vor adăuga o piscină uriaşă, o sală de cinema, terenuri de tenis şi un sistem de supraveghere video ultrapeformant.

“Trăiesc aici de 20 de ani şi niciodată nu am văzut aşa ceva. Este o incredibilă lipsă de respect pentru ceilalţi rezidenţi. Nici nu vă imaginaţi ce se întâmplă zilnic acolo – sunt pe puţin 20-25 de camiona care vin şi pleacă din zori până noaptea târziu. Obişuiam să mă plimb cu câinele pe malul râului, de două ori pe zi. Acum e imposibil”, a povestit un localnic.

George Clooney, 54 ani, şi Amal, 37 de ani, care s-au căsătorit anul trecut la Veneţia, au cumpărat casa în valoare de 13 milioane de dolari după nuntă. Potrivit presei britanice, lucrările de renovare îi vor costa aproximativ 15 milioane de dolari.