Evenimentul ZileiActualitateAterizare de urgență la aeroportul Mihail Kogălniceanu. Avion cu 109 pasageri la bord

Aterizare de urgență la aeroportul Mihail Kogălniceanu. Avion cu 109 pasageri la bord

Aterizare de urgență la aeroportul Mihail Kogălniceanu. Avion cu 109 pasageri la bord
Un avion de pasageri Blue Air, de pe ruta Larnak-București, a aterizat forțat pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, după ce pilotul a anunțat că are probleme la flapsurile aeronavei. Aterizarea s-a desfășurat în condiții de siguranță deplină.

Autoritățile din județul Constanța au fost alertate după ce un avion cu 109 pasageri la bord a cerut aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, pilotul anunțând că este posibil să aibă probleme la flapsuri. S-a activat planul de urgență, iar spre aeroport au plecat echipaje ale ISU Dobrogea, Serviciului județean de Ambulanță, Jandarmerie, Poliție Transporturi.

Aeronava Blue Air, care venea de la Larnaka, Cipru, și urma să ajungă la București, Otopeni, a aterizat în condiții de siguranță, urmând să se stabilească dacă defecțiunea se confirmă. Singurul lucru confirmat, deocamdată, este că o autospecială a pompierilor s-a defectat pe DN 2A, fiind nevoită să se oprească în drum. Până la noi ordine, pasagerii au rămas, deocamdată, în avion.  

 

 


Accesează: