Evenimentul Zilei > Actualitate > ATENŢIE, turişti! Cum vă primesc JAPONEZII dacă alegeţi să le vizitaţi ţara | FOTOGRAFII TERIBILE
ATENŢIE, turişti! Cum vă primesc JAPONEZII dacă alegeţi să le vizitaţi ţara | FOTOGRAFII TERIBILE

ATENŢIE, turişti! Cum vă primesc JAPONEZII dacă alegeţi să le vizitaţi ţara | FOTOGRAFII TERIBILE

Japonia nu este doar una dintre marile puteri economice ale lumii şi nu înseamnă doar tehnologie, gadgeturi şi roboţi.

  BEIZADELELE sfidătoare din ŞCOLILE PRIVATE se BĂLĂCESC în lux. Ce postează elevele obraznice pe reţelele sociale | GALERIE FOTO 

Japonia poate fi caracterizată la fel de bine şi prin marile aglomerări urbane sau prin hotelurile ciudate în care sunt cazaţi sute de turişti.

Un fotograf a călătorit în Japonia şi a fotografiat camerele unui mic hotel din Tokyo, pe care autorităţile l-au amenajat special pentru drumeţi.

Won Kim a locuit acolo timp de câteva luni şi spune că o parte a călătorilor sunt oaspeţi ocazionali, în timp ce alţii s-au mutat definitiv în camerele mici.

„Atunci când am făcut fotografiile, am fost fascinat, de fapt, de modul în care oamenii au reuşit să administreze un spaţiu atât de mic. Fiecare cameră spune ceva despre personalitatea ocupantului şi de capacitatea sa de a funcţiona într-un mediu atât de îngust şi de ciudat”, a spus Kim, conform Bored Panda.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum trăiesc oamenii în hotelul din Tokyo care l-a fascinat pe Won Kim.


  15 FOTOGRAFII de COŞMAR care îţi vor da FIORI. Explicaţiile sunt HALUCINANTE! | FOTO cu impact emoţional