Evenimentul Zilei > Social > ATENȚIE ȘOFERI, Vi se pregateste ceva! Autoritațile au comunicat deja masurile drastice gândite pentru traficul din București
ATENȚIE ȘOFERI, Vi se pregateste ceva! Autoritațile au comunicat deja masurile drastice gândite pentru traficul din București

ATENȚIE ȘOFERI, Vi se pregateste ceva! Autoritațile au comunicat deja masurile drastice gândite pentru traficul din București

ATENȚIE ȘOFERI, vi se pregateste ceva. Trafic restricționat temporar în București pe 21 și 22 decembrie. Bucureștenii vor avea temporar restricții în trafic pe Calea Șerban Vodă, între Șos. Olteniței și breteaua de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șos, când vor avea loc comemorare a 27 de ani de la Revoluția Română din 1989.

Pe 21 decembrie 2016, între orele 8,45-10,30, vor fi impuse restricții pe Calea Șerban Vodă, între Șos. Olteniței și breteaua de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șos. Viilor, între orele 11,30 -14,30 pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și Str. Batiștei, sensul de mers către Piața. Romană și banda IV pe sensul spre Piața Universității între Str. Batiștei și Piața Universității, precum și banda I de circulație între Str. Batiștei și Str. Dem I. Dobrescu, sensul către Piața Romană, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere a Poliției transmis, luni, potrivit AGERPRES.

În  aceeași zi, se va restricționa circulația rutieră cu intermitență în Piața Romană între orele 13,15 și 13,45 pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului și depunerii de coroane la Troița din Piața Romană.

Iar pe 22 decembrie 2016, între orele 7,30-10,00 se va restricționa traficul rutier pe banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei în zona Momentului pentru Cinstirea Eroilor din Piața Revoluției, porțiunea cuprinsă între Str. Dem I. Dobrescu și Aleea Kretzulescu.

Pe 22 decembrie, între orele 9,30-11,00 se va restricționa traficul rutier pe Str. Gral Berthelot, iar între orele 10,30-12,00 se va restricționa circulația pe Calea Dorobanților, numai pe banda I, între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.