Evenimentul Zilei > Social > ATENŢIE, ŞOFERI! Autostrada Soarelui intră în reparaţiile de primăvară după 15 martie
ATENŢIE, ŞOFERI! Autostrada Soarelui intră în reparaţiile de primăvară după 15 martie

ATENŢIE, ŞOFERI! Autostrada Soarelui intră în reparaţiile de primăvară după 15 martie

Autostrada Soarelui intră în reparariţii de primăvară pe perioada de vară intră în reparaţii până la sfârşitul lunii aprilie.

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a cerut Direcţiei Generale de Monitorizare şi Mentenanţă a Infrastructurii Rutiere să urgenteze procedurile pentru lucrările de întreţinere curentă pe timp de vară a Autostrăzii Soarelui.

Şoferii spun că cele mai mari probleme se înregistrează pe porţiunea de autostradă Bucureşti-Fundulea, tronson ]n lugime de aproximativ 30 km. „Autostrada Bucureşti-Constanţa intră într-un program de lucrări de întreţinere curentă pe timp de vară. Cel târziu la sfârşitul lunii aprilie, aceste lucrări trebuie finalizate finalizate pentru că începe sezonul estival. Vor exista anumite restricţii de circulaţie pe anumite porţiuni de autostradă unde se afaltează şi se efectuează diverse lucrări de mentenanţă.
Lucrările de asfaltare şi mentenanţă se vor desfăşura zi şi noapte, inclusiv în weekend.

„Cele mai mari probleme sunt în zona betonată a autostrăzii Bucureşti-Constanţa. Trebuie să se repare această porţiune apoi şi celelalte tronsoane unde sunt gropi în asfalt”, ne-au spus şoferii.

Sursa Capital.ro