”În noul PDL se duc bătălii ca la discotecile din Vaslui. În principiu, lui Teodor Atanasiu îi dau dreptate. Cancerul PNL este PDL. Cei din PDL, mulți sunt pe la pușcarie, mulți sunt urmăriți penal. Cei din PNL, dacă vor ajunge la guvernare, cu PDL, nu vor putea face lucruri bune pentru că vechile metehne ale celor din PDL nu s-au uitat", a declarat Cristescu.

Acesta a punctat că îi dă dreptate lui Teodor Atanasiu în legătură cu pozițiile exprimate față de Cătălin Predoiu și vechiul PDL și că vechii democrat-liberali sunt un fel de piatră de moară la gâtul noului PNL.

"PDL este piatra de moară la gâtul PNL. Lucrurile astea se știu. Pe de altă parte, PNL a dat dovadă că se poate schimba. Nu vi se pare ciudat că aceste discuții au fost tocmai la Bistrița, unde e Neluțu Oltean (n.r.: Ioan Oltean, lider al vechiului PDL)? Nu vreau să îi mai văd în politică pe Blaga, pe Oltean, pe Blejnar. Blaga știe doar să distrugă”, a precizat Radu Cristescu în cadrul emisiunii Dosar de politician moderată de Silviu Mănăstire", a adăugat Radu Cristescu.