Evenimentul Zilei > International > ATACURI ARMATE! Cel puțin 11 oameni AU MURIT, printre care doi polițiști
ATACURI ARMATE! Cel puțin 11 oameni AU MURIT, printre care doi polițiști

ATACURI ARMATE! Cel puțin 11 oameni AU MURIT, printre care doi polițiști

Atacuri armate, care a avut loc în Nicaragua, a provocat moartea a cel puțin 11 persoane, printre care a doi polițiști. Atacul s-a petrecut în orașele Diriamba şi Jinopete, din regiunea Pacifico.

Atacurile simultane, petrecute în orașele Diriamba şi Jinopete, au început duminică dimineața și s-au extins pe perioada zilei, cu doar o zi înainte de reluarea dialogului privind rezolvarea crizei în care se află țara. 

„Au fost găsite 11 victime, dintre care am identificat şapte, mai sunt doi despre care ştim că au fost asasinaţi cu o grenadă de mână şi alţii care sunt la morgă. Aceste date nu sunt definitive”, potrivit unui purtător de cuvânt din cadrul organizației Cenidh, informează Mediafax.ro.

Majoritatea deceselor au fost provocate de forțe comune ale guvernului, formate din poliţişti, parapoliţişti, paramilitari şi grupuri oficiale, care sunt bine înarmate, au anunțat activiștii organizației.

Poliţia Naţională a informat doar de existenţa a doi morţi, ambii poliţişti, atribuind aceste decese unor grupuri teroriste.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: