Evenimentul Zilei > Politica > ATAC VIRULENT din vârful PSD la adresa jurnaliștilor. Un DEPUTAT a dat cărțile pe față
ATAC VIRULENT din vârful PSD la adresa jurnaliștilor. Un DEPUTAT a dat cărțile pe față

ATAC VIRULENT din vârful PSD la adresa jurnaliștilor. Un DEPUTAT a dat cărțile pe față

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a lansat un atac virulent la adresa unor jurnaliști de la două mari site-uri de știri din România.

"Să râdem cu poftă de ADEVĂRUL.ro și HOTNEWS.ro! Nici PROPAGANDA nu mai e ce-a fost odată… Pentru că treaba cu „Pleșoianu e omul rușilor” nu prea funcționează, ordinul de zi pe unitate este acela de a mai adăuga un element propagandistic de maximă… complexitate: „Pleșoianu spune lucruri… ciudate”. …Problema propagandei Noii Securități nu ține însă de tema aleasă, ci de incomensurabila prostie a executanților ei. Voi reda în continuare cel mai proaspăt exemplu de prostie marca Adevărul.ro și Hotnews.ro:

Acum câteva zile, am scris despre proiectele pe care le derulează Facebook și Google, proiecte despre care marea majoritate a utilizatorilor nu cunosc nimic sau aproape nimic. Am relatat, printre altele, despre cum Google investește masiv în dezvoltarea Inteligenței Artificiale, cu scopul declarat ca, până în 2030, milioane de nanoboți (sau nanoroboți) să fie introduși în corpurile noastre pentru a ne conecta creierul la Internet, pentru a ne conecta neocortexul la… Cloud.

„…Șoc! Șoc! Pleșoianu e nebun! Vorbește despre nanoroboți, despre cyborgi!”, s-au grăbit să propage propagandiștii cei prostuți. Doar că respectivii propagandiști sunt într-atât de stupizi încât au uitat să întreprindă o acțiune elementară – să caute chiar pe Adevărul.ro și pe Hotnews.ro articole EXACT pe această temă… :)))

Citește și: Veste importantă pentru mii de români: Fiscul le dă banii înapoi-Cine sunt cei vizați

Cu alte cuvinte, pentru a duce la îndeplinire noul ordin de zi pe unitate („Pleșoianu spune lucruri ciudate”), propagandiștii „low quality” s-au grăbit să scrie știri ironice despre cum crede Pleșoianu că vrea Google să ne facă cyborgi. Atât de bine sunt însă pregătiți profesional încât nu le-a dat prin… #NEOCORTEX să verifice dacă nu cumva chiar pe site-urile lor „high quality” (O, DA!) sunt multe articole care tratează EXACT aceste subiecte.

Să râdem cu poftă de ADEVĂRUL.ro și HOTNEWS.ro! Nici PROPAGANDA nu mai e ce-a fost odată…Pentru că treaba cu…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Sâmbătă, 31 martie 2018

…Cum facem propagadiști precari? #SeCautăPropagandiștiNEPROȘTI #NeocortexulEsteBun #NuVăTemețiSăVăFolosițiNEOCORTEXUL

P.S. Sigur, #PROSTIA nemărginită a… jurnaliștilor (O, Doamne!) de la Adevărul.ro și Hotnews.ro ar fi nimic fără distribuirea masivă pe Facebook a gogomăniilor de către alți… #GOGOMANI. În acest sens, Adevărul.ro și Hotnews.ro nu sunt entități solitare în propria #PROSTIE. Au parte de mult sprijin, în special din partea unor puțintei cu aere de mari savanți care au impresia că dacă își spun „Head of…”, dacă își înșiră pe Facebook sau LinkedIn tot felul de titluri pompoase (și obligatoriu în engleză, că româna le pute), asta înseamnă automat că le și funcționează performant… #NEOCORTEXUL.

P.P.S. Mesaj către cei din Noua Securitate care își trimit sclavii să propage ideea că spun eu lucruri ciudate: tocmai ați greșit fundamental, ați intrat pe un teritoriu pe care îl cunosc al naibii de bine. Dacă vreți să vă faceți de râs definitiv, continuați. Eu voi fi foarte fericit să vă ajut", a atacat Pleşoianu.