Evenimentul Zilei > Actualitate > Atac violent la o casă de amanet din Capitală! Motivul stupid care a provocat agresiunea
Atac violent la o casă de amanet din Capitală! Motivul stupid care a provocat agresiunea

Atac violent la o casă de amanet din Capitală! Motivul stupid care a provocat agresiunea

Scene de o violenţă extremă au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei case de amanet aflată în zona Vitan din Capitală, acolo unde un individ a bătut cu bestialitate o angajată a unității dintr-un motiv stupid.

Un individ, însoțit de doi prieteni, a încercat să amaneteze un obiect electronic, dar a fost refuzat. Bărbatul a devenit violent și a început să lovească ușa de la intrare cu picioarele.

Patronul casei de amanet s-a îmbrâncit cu cei trei, după care a încercat să părăsească zona de conflict. După ce proprietarul s-a făcut nevăzut, cel care ar fi vrut să amaneteze obiectul respectiv a intrat iar în magazin, unde a lovit-o cu bestialitate pe angajata rămasă în casa de amanet.

Scena, surprinsă și pe camerele de luat vederi, a fost văzută și de un ofiţer de poliţie care, aflat în timpul liber, trecea prin zonă. Polițistul a reușit să-i prindă pe toţi trei şi să-i ducă la secţie exact în momentul în care incidentul era anunţat la 112.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: