Liderul partidului Fratelli d’Italia, Giorgia Meloni, şi-a încheiat discursul de la manifestaţia ATREJU de pe Isola Tiberina din Roma atacând în termeni foarte duri actualul guvern italian:

„Conte, cel care până în urmă cu câteva săptămâni era categorisit ca un Buratino, a devenit peste noapte un mare om de stat. Un premier perfect al unui guvern pe placul Franţei şi Germaniei, care răspunde poruncilor lor ca un majordom perfect cu mânuşi albe”.

„Nu vom fi niciodată alături de Partidul Democrat, dar nici cu cei de la M5S, fiindcă am spus-o mereu: ei sunt două feţe ale aceleiaşi medalii. Când va sosi timpul, nu-i vom promova niciodată în guvern”, a adăugat Giorgia Meloni.

Creşterea imigraţiei înseamnă violenţă

„Creşterea violenţei împotriva femeilor este, de asemenea, rezultatul creşterii imigraţiei fără discriminare”, a mai adăugat Giorgia Meloni care a arătat cu degetul spre islamizarea Italiei şi a Europei: „Cred că există un plan odios şi este corect ca el să fie denunţat” a mai spus lidera partidului Fratelli, potrivit  Huffingtonpost.