EVZ vă prezintă atacul fără perdea declanșat de senatorul PNL.  

Intervenții cu bocancii

”Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul. O banda de analfabeti economici a pus stapanire pe Romania. De un an de zile ne demonstreaza, zilnic, ca economia de piata este un concept paralel pentru ei. Au o singura solutie, mai multa interventie a statului in economie. Intervin cu bocancii in relatiile private dintre antreprenori, dintre antreprenori si angajati sau dintre antreprenori si consumatori. Liviu si PSD nu se lasa pana nu ne arata in fiecare zi cat sunt de nepragatiti profesional. Stiu, se vede cu ochilul liber daca va uitati la rezultatele din economie. Ce guvern a mai reusit sa urce Romania 16 (saisprezece) locuri in topul saraciei in doar 12 luni? Doar pentru asta ar fi trebuit sa plece si sa ne lase in pace.

Să râdem cu Dăncilă și Teodorovici

Mai nou ne arata ca si politica monetara este o notiune straina pentru ei, desi de 28 de ani voteaza rapoarte anuale ale bancii nationale in Parlamentul Romaniei. De la interventiile doamnei Dancila si ale domnului Teodorovici pe tema inflatiei, o lume intreaga si civilizata nu se mai opreste din ras. Se mai potolisera putin si a venit Liviu Dragnea cu scrisoarea catre BNR. Si iar au inceput oamenii sa rada. Eu inteleg ca ne-au saracit. Dar acum ne fac si de ras. Este prea mult.

”La școală, Liviule!”

Oamenii acestia trebuie trimisi la scoala. Chiar si asa cum sunt ei obisnuiti, cursuri la distanta, dar trebuie sa puna mana pe carte. Si inca ceva. Liviule, lasa "ingrijorarile" despre investitorii americani. Da-ti tu demisia si sa vezi cum apar toti. Si nu doar ei”, scrie Florin Cîțu.