Irina Şoancă a început să se remarce din luna septembrie 2016, când Cristian Boureanu şi-a bruscat fiica în stradă, dar până atunci, s-a ştiut despre mama Ioanei doar că este femeia care l-a înşelat pe Boureanu şi a fugit de-acasă cu naşul lor de cununie.

Conform Click.ro, Irina Boureanu spune că Vlădescu nu i-a fost naş, în plus, nu şi-a înşelat soţul, deoarece la vremea respectivă erau despărţiţi şi fiecare aveau vieţi separate. 

”În 2003, la trei ani de la cununia religioasă, eu şi Cristi am decis să divorţăm, pentru că aveam probleme, violenţa verbală şi cea fizică fiind cele mai grave. Cel mai decisiv fiind un episod în care am fost lovită în timp ce o aveam pe Ioana în braţe. Am hotărât de comun acord să locuiesc în aceeaşi casă, şi asta am făcut şi în 2004 când am divorţat", spune aceasta pentru Click.ro

Reacţia politicianului Cristian Boureanu, nu a întârziat să apară: „Aceasta este cea mai mare dovadă că Irina Şoancă minte. Orice om care trece pe la biserică ştie că nu poate cununa un cuplu în faţa Domnului dacă el la rândul lui nu e cununat. Irina se încurcă în multe minciuni. Personal nu mă mai interesează deloc acest personaj, dar mă interesează că Ioana se distruge în fiecare zi la Irina. Dacă nu era aşa mincinoasă şi ipocrită, îşi creştea copilul. Restul sunt prostii spuse de o femeie care a trăit pe banii bărbaţilor toată viaţa. E o femeie de proastă speţă şi toată viaţa ei o să dovedească acest lucru”, a declarat Cristian Boureanu pentru Click.ro

În prezent, foştii soţi sunt în plin proces: Irina Boureanu cere custodie exclusivă şi pensie alimentară de circa 2.000 de euro pe lună.