Evenimentul Zilei > Politica > ATAC fără precedent pe scena POLITICĂ: „DRAGNEA face parte din sistemul lui BĂSESCU”
ATAC fără precedent pe scena POLITICĂ: „DRAGNEA face parte din sistemul lui BĂSESCU”

ATAC fără precedent pe scena POLITICĂ: „DRAGNEA face parte din sistemul lui BĂSESCU”

Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează un atac dur la adresa lui Dragnea, după ce Elena Udrea a afirmat despre preşedintele PSD că este „şantajabil”.

„Eu o văd ca o confirmare. Încă de prin 2015, spuneam aici la dumneavoastră în platou când ne luptam cu sistemul lui Traian Băsescu în 2013, 2014, încă în 2015 era încă puternic, spuneam că sistemul lui Traian Băsescu nu înseamnă numai PDL și ce mai avea prin jur, Schmidt-Hăineală, care acum e foarte apropiată de Liviu Dragnea, ci sunt și de prin celelelalte partide.

 S-a dovedit în cei doi ani de zile de atunci până astăzi și acum o spune răspicat și Elena Udrea că mulți din PSD stăteau la masă cu sistemul, printre care și Liviu D.

Liviu Dragnea stătea la masă cu Coldea, era la întâlnirile respective, la unele dintre ele, Liviu Dragnea o salvează pe Schmidt-Hăineală, exponentul sistemului și o pune prin tot felul de ministere și îi caută un loc în Guvern, când membrii de partid nu au loc, deci sistemul acela a lui Traian Băsescu nu era doar al lui, erau și alții din alte partide, ceea ce astăzi confirmă și Elena Udrea”, a declarat Cătălin Ivan, potrivit antena3.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: