„Solicit Bisericii Ortodoxe Române să sancționeze public ponegrirea imaginii mântuitorului Hristos, utilizată în campania electorală de USR PLUS PNL și susținătorii lor de la #Rezist. Chiar dacă nu recunosc cei din Opoziție și adepții lor de la mișcarea #Rezist, toți românii și-au dat seama de ipocrizia și comportamentul de care sunt în stare acești oameni. Este o atitudine dezgustătoare, lipsită de rațiune și de blasfemie la adresa tuturor creștinilor din țara noastră și arată micimea acestor personaje care doresc să răstoarne ordinea morală și de drept a statului român și a Bisericii Ortodoxe Române”, a declarat Răzvan Rotaru.

Deputatul de Botoșani acuză că prin „războiul” declanșat de către președintele Iohannis, alături de partidele de Opoziție și de mișcarea #Rezist, România a ajuns într-o stare de tensiune, creată special pentru ca adversarii PSD să poată ajunge „la putere prin orice mijloace”. Răzvan Rotaru l-a atăcat inclusiv pe Rareș Bogdan, capul de listă al PNL la europarlamentare, pe care îl acuză de limbaj suburban.

„Din păcate, o dată cu războiul fățiș declanșat de președintele Klaus Iohannis alături de susținătorii săi din mișcarea #Rezist și cei din USR PLUS PNL, țara noastră se află într-o permanentă stare de tensiune, creată artificial tocmai pentru a ajunge la putere prin orice mijloace. Acum, o dată cu această defăimare a simbolurilor creștinătății, ne-au arătat toți politicienii și cei din societatea civilă care îl susțin pe Klaus Iohannis ce caracter au și de ce sunt în stare. Să le fie rușine de nesimțirea morală de care au dat dovadă prin lansarea acestui atac prin batjocorirea Fiului lui Dumnezeu. Cetățenii nu ar trebui să uite cine a fost persoana care a promovat cu frenezie această mizerie de slogan și de limbaj suburban, de mahala la adresa social-democraților. Le spun că îl găsesc în fruntea listei de candidați a PNL la europarlamentare și îl cheamă Rareș Bogdan. Așa a învățat dânsul să educe oamenii care urmăreau emisiunile sale”, a completat deputatul social-democrat.