Atac în zona Harlesden: Un copil de doi ani și un bărbat sunt în stare „critică” după ce un bărbat a deschis foccul asupra a patru persoane. Un martor a spus că a auzit patru sau cinci focuri de armă care au lăsat un copil și un bărbat într-o stare critică. Se crede că bărbatul a fugit cu ajutorul unui scuter după atac.

Atacul s-ar fi petrecut în zona Harlesden, acolo unde un bărbat ar fi deschis focul asupra mai multor persoane. Locuitorii cartierului au auzit mai multe focuri de armă și l-au văzut pe agresor, îmbrăcat în negru, fugind de la locul faptei. Bărbatul ar fi dispărut cu ajutorul unui scuter, pe care se mai afla și o altă persoană.

Un copil mic a fost văzut „inconștient” căzut pe stradă, după ce a fost împușcat de un tir de focuri în nordul Londrei, au spus martorii îngroziți. Copilul a fost luat de ambulanță după atacul din Harlesden. Copilul și un bărbat, care a fost și el împușcat în același incident se luptă pentru viața lor în spital.

Alte două victime, un bărbat și o femeie, au fost, de asemenea, împușcate, dar rănile lor nu pun viața în pericol, a spus poliția.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 21.45 pe o stradă rezidențială. O profesoară care locuiește vizavi de zona cu pricina a spus că a văzut un bărbat fugind de la fața locului.

Femeia, numită Yvonne, 55 de ani, a spus: „Am auzit patru sau cinci împușcături și m-am uitat pe fereastră. Am văzut apoi o persoană îmbrăcată în negru cu o cască de motocicletă care alerga dinspre casele de pe Energen Close unde s-a întâmplat incidentul.

„Nu pot decât să presupun că persoana care fugea a tras focurile de armp și apoi a fugit, potrivit celor relate de  Mirror.

„Nu le-am putut vedea fețele din cauza căștilor. Dar erau amândoi îmbrăcați în negru. Nu am putut vedea dacă bărbatul care alerga cu o armă.”