Asul din mâneca PSD. Liberalii nu au anticipat-o pe asta! Scenariul „2015”

Asul din mâneca PSD. Liberalii nu au anticipat-o pe asta! Scenariul „2015”

Paul Stănescu susține că, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece la votul din Parlament, PSD va avea un Guvern de tehnocrați până la alegerile parlamentare care vor avea loc în anul acesta.

„Partidul Social Democrat va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru. În momentul în care moțiunea trece, ai demonstrat că ai majoritate”, a spus Paul Stănescu, sâmbătă, la Digi24.

În ceea ce privește propunerea de premier, Stănescu susține că „e un fost membru de partid, o personalitate de stânga, atât pot să vă spun la această oră. Fost membru PSD și acum lucrează într-un mediu economic. (...) Singur că în spatele programului politic de azi, noi avem un program economic pe termen scurt și mediu. Deja este construit. (...)”.

„Nu, nu. Cred că până la alegerile parlamentare, cred că nu neapărat.... Un guvern... Chiar dacă e un prim-ministru fost membru de partid și de stânga, cred că nu neapărat trebuie să fie în această perioadă neapărat cu miniștri sau cu reprezentanți în guvern din partid.

Ne puteți urmări și pe Google News

Exact. Cred că ăsta e termenul cel mai bun. Până la alegeri. Până la alegeri, pentru că așa cum știm cu toții (…) Tehnocrat, dar cu o orientare de stânga, cu un program făcut împreună cu prim-ministrul, un program al PSD, un program economic al PSD, fără discuții. În această perioadă foarte grea, trebuie să găsim oamenii cei mai buni, specialiștii cei mai buni. Nu știu dacă cei mai buni specialiști îi găsim în PSD, așa că e o soluție bună un guvern alcătuit din tehnocrați, fie ei și membri de partid”, a mai spus Stănescu.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban va fi votată înainte de 27 septembrie, data alegerilor locale.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a estimat că votul pe moțiunea de cenzură inițiată de PSD, împotriva Guvernului, va fi dat de Parlament înainte de ziua alegerilor locale, 27 septembrie. Liderul interimar al social-democraților a adăugat că și-ar dori ca votul pentru demiterea Guvernului, pe moțiunea de cenzură să fie programat cât mai repede.