Evenimentul Zilei > Social > Astăzi, pubicul alege cel mai bun film al anului la Shorts Up
Astăzi, pubicul alege cel mai bun film al anului la Shorts Up

Astăzi, pubicul alege cel mai bun film al anului la Shorts Up

25 de scurtmetraje la maratonul Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Poveștile care au inspirat o lume întreagă vor rula pe marele ecran al maratonului ShortsUP, astăzi, în Pavilionul Central Romexpo. A 7-a ediție Noaptea Lungă a Filmelor Scurte mixează scurtmetrajul cu o instalație foto de Alex Gâlmeanu, mapping video creat de grupul de artiști Tip-Toe și muzică funk și disco mixată de nicecream. fm. De la 7 seara la 5 dimineața, publicul va descoperi magia imaginilor prin medii diferite precum filmul, fotografia sau arta video, dar și un cinematograf interactiv în care soarta personajului principal va fi decisă prin vot colectiv.


FOTO: „Între pământ și cosmos” va rula după ora 0.0025 de scurtmetraje originare din Franța, Olanda, Norvegia, Canada, SUA, Marea Britanie, Italia, România sau Japonia vor concura în competiția Shorts UP Audience Award pentru un premiu de 1500 de euro, acordat de public. În competiție, multe comedii negre sau hilare, ficțiuni, animații și drame intense. Printre cei înscriși, marele câștigător la Tribecca Film Festival, „Dragoste în vremea nebuniei de primăvară” (r. Melissa Johnson, Robertino Zambrano, SUA, 2014), dar și „Între pământ și cosmos” (r. Oscar Sharp, Marea Britanie, 2014), cel mai bun scurtmetraj britanic la Bafta și cea mai bună comedie la Aspen Shortsfest. Cinefilii vor putea vota scurtmetrajele preferate pe parcursul nopții lungi, pe telefon sau tabletă, într-o aplicație disponibilă pe siteul www.shortsup.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: