Astă-seară, "Celelalte Cuvinte"

Astă-seară, "Celelalte Cuvinte"

Grupul orădean Celelalte Cuvinte, unul dintre cele mai valoroase şi îndrăgite din întreaga istorie a muzicii rock româneşti, se întoarce în această seară în Capitală, unde nu a mai cântat de multă vreme, printr-un concert extraordinar care va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor, începând de la ora 20.00.

Trupa promite un show de mare calitate, aşa cum şi-a obişnuit fanii, mai vechi sau mai tineri, de la revenirea concertistică din 2003. Concertul va dura peste două ore şi va cuprinde, pe lângă piesele noi, şi numeroasele cântece de mare succes ale formaţiei: “Iarbă prin păr”, “Un sfârşit e un început”, “Despărţire”, “Dacă vrei”, “Armaghedon”, “Lumea de apoi” ş.a.

Concertul face parte dintr-un mini-turneu de lansare a noului album Celelalte Cuvinte, intitulat “Stem” şi comercializat de TVR Media (disponibil deja în magazine, la preţul de 19,90 lei). Titlul albumului trimite la termenul medical – celule stem –, în sensul figurat al capacităţii trupei de regenerare. Primul single de pe album, “Zmeie” – cântat deja de formaţie în concertele sale, încă de anul trecut –, beneficiază de un excelent videoclip (cu imagini de arhivă) realizat de Doru Ionescu, ce poate fi vizionat pe www.tvrmedia.ro sau pe www.celelalte-cuvinte.ro.

Concertul din această seară, ca şi cel aniversar de la Teatrul Naţional Bucureşti din decembrie 2006 (precedentul concert mare al trupei din Capitală), este organizat de Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză. Concertul se apropie de sold-out, doar un număr foarte mic de bilete, la preţul de 40 de lei, mai fiind disponibile la spectacol. Astăzi vor mai fi puse în vânzare un număr limitat de bilete fără loc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar fi păcat să rataţi, în această seară, o rară întâlnire cu membrii trupei Celelalte Cuvinte, nedespărţiţi de aproape 30 de ani: Călin Pop – chitară/voce, Marcel Breazu – bass/voce, Leontin Iovan – tobe, Tiberiu Pop – claviaturi/voce şi Ovidiu Roşu – sunet.