“Am urmarit cu ingrijorare, emotie si speranta fiecare clipa de pe traseul viertii parcurs de echipa de transplant in urma tragicului accident aviatic produs in Muntii Apuseni”, se arată într-un comunicat al Asociației Transplantaților din România.
Iată mesajul transmis de aceștia către familiile îndurerate:
„Cunoastem devotamentul, daruire si spiritul de sacrificiu al tuturor celor implicati in realizarea actului medical pe linie de transplant, acela de a ajuta pacienti aflati intr-un moment de cumpana a vietii si a caror sansa de a trai este transplantul. Tocmai aceste calitati i-au ajutat ca singuri sa poata face fata atunci cand si ei s-au aflat in anumite momente de cumpana din viata lor.
Multumim bunului Dumnezeu, localnicilor si celorlalti factori participanti ca a putut fi salvata in mare parte echipa vietii si ca poate sa ofere in continuare sansa la o noua viata pacientilor care au nevoie de transplant. Membrii Asociatiiei Transplantatilor din Romania isi exprima regretul pentru vietile pierdute si transmite condoleante famililor indurerare.
Cei care si-au pierdut viata, alaturi de cei care au scapat si de toti cei implicati in activitatea de transplant sunt si vor fi eroii nostri”.

Te-ar putea interesa și: