Asasinul din Săcele ameninţă cu sinuciderea

Asasinul din Săcele ameninţă cu sinuciderea

Presupusul autor al triplului asasinat din comuna braşoveană Săcele a fost localizat de autorităţile elene în oraşul Thassos.

Aşa susţin surse judiciare, potrivit cărora autorităţile române aşteaptă ca magistraţii braşoveni să emită pe numele lui Ştefan Vrabie, în vârstă de 35 de ani, un mandat european de arestare pentru ca acesta să poată fi reţinut. „Arestarea sa este cu atât mai importantă cu cât ameninţă că-şi va lua viaţa pentru a nu ajunge după gratii“, au adăugat sursele citate.

Anchetatorii au precizat că Vrabie a părăsit România cu destinaţia Grecia imediat după ce, în noaptea de 17 spre 18 iunie, ar fi luat viaţa unui copil de 13 ani, a tatălui acestuia şi a propriului părinte, cu lovituri de topor. Singura persoană cu care acesta a păstrat legătura este iubita sa, Otilia - mama băiatului ucis şi fosta soţie a bărbatului care i-ar fi căzut, de asemenea, victimă -, pe care ameninţat-o că o va ucide. „Femeia este speriată pentru viaţa ei, mai ales după ce Vrabie a ameninţat-o în repetate rânduri că-i va lua viaţa, după care îşi va pune şi el capăt zilelor, pentru a nu ne oferi satisfacţia de a-l vedea după gratii“, au precizat oamenii legii.

Ne puteți urmări și pe Google News