Împart aproximativ acelaşi segment orar şi tânjesc după acelaşi public, cu toate acestea, Adrian Artene, prezentatorul "Cancan TV", emisiunea mondenă de la Kanal D, susţine că nu va şicana niciodată concurenţa – Dan Capatos de la Antena 1.
"Nu am făcut niciodată nicio remarcă la adresa emisiunii Un show păcătos . E periculos să priveşti în curtea vecinului şi să fii cu ochii numai pe capra lui. Nu am ripostat nici în condiţiile în care concurenţa îşi aroga merite pe care nu le avea. Gen: am fost lideri de audienţă aseară, iar cifrele îi contraziceau. Poate că nu ne luau şi pe noi în calcul pentru că aveam cifre superioare lor", a spus prezentatorul, care a adăugat că Dan Capatos îi este amic, dar şi că "are alt gen de invitaţi".
"El rulează aceleaşi personaje de două sezoane, noi încercăm să-i diversificăm şi să oferim invitaţi care, până acum, fie nu au avut apariţii publice, fie nu au discutat despre subiectele sensibile din viaţa lor.

Capatos mizează pe Serghei Mizil, Ioana Popescu, Mitoşeru, Mara Bănică, Mărculescu, Ogică. Aceştia formează nucleul. Din ianuarie şi până acum, am apelat la unul singur dintre cei enumeraţi: Costin Mărculescu".
Artene recunoaşte că printre vedete s-au strecurat şi "monştri-mondeni", adică "cei care au apariţii ridicole, dacă nu zilnice, măcar săptămânale, şi niciodată nu au consistenţă în declaraţii. Îşi întind rufele murdare pe sârmă şi ridică la rang de virtute snobismul. Monstrul-monden îţi va povesti câte femei a mai răpus el şi îţi va spune că saloanele de înfrumuseţare sunt cea de-a doua casă".
Chiar dacă nu se face vinovat de crearea monştrilor-mondeni, Artene recunoaşte că "i-a hrănit". Luat prin surprindere, la întrebarea "Ţi-ai înşelat nevasta?", Artene a răspuns, mai în glumă mai în serios: "N-am fost prins niciodată".
"Noi nu facem şicane. Ne vedem de emisiune, cu invitaţi care pot aduce audienţă"