"Arogante" sau transferuri?

"Arogante" sau transferuri?

Gigi Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua, s-a batut cu pumnii in piept ieri ca argentinianul Emiliano Armenteros si chilianul Sebastian Pinto vor semna cu gruparea din Ghencea.

Latifundiarul a procedat similar si in noaptea de Revelion, cand a anuntat patru transferuri, dar niciunul nu s-a dovedit real, cu exceptia necunoscutului Habib Habibou.

„Maine, poimaine vine tatal lui Pinto in Romania, pentru a aranja diferite probleme, unde sa stea... Pe jucator l-au convins impresarii: „Pentru ce sa joci la echipa a doua a lui Real Madrid, cand poti sa evoluezi la Steaua, sa  te bati cu prima echipa a lui Real Madrid”„, a spus Gigi Becali despre atacantul Sebastian Pinto, de la Universidad de Chile, care ar fi fost ochit si de „satelitul” galacticilor.

„Cine e Real Madrid Castilla? Nimeni. Aici ii oferim alte sanse”, a completat Adrian Ilie. Gigi a mai anuntat cum face selectia pentru „carlani”. „Adrian Ilie si Lacatus s-au uitat ore in sir pe casete, mi-au prezentat jucatorii, apoi au dat la seful, specialistul, sa fie punctul final”, s-a falit Gigi „Wenger”.     

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi s-a laudat ca argentinianul Emiliano Armenteros va ajunge la Steaua pe 9 ianuarie, cand „ros-albastrii” vor incepe cantonamentul de la Valencia.