Evenimentul Zilei > Actualitate > Armata ocupă Brăila după ce BARONUL Bunea Stancu a NENOROCIT județul
Armata ocupă Brăila după ce BARONUL Bunea Stancu a NENOROCIT județul

Armata ocupă Brăila după ce BARONUL Bunea Stancu a NENOROCIT județul

Armata a intervenit cu TAB-uri pentru a ajuta oamenii înzăpeziți din Brăila, după ce județul a fost grav afectat de viscol și de ninsori. La aproape un an după ce a fost lovit de urgia zăpezii, Brăila, unul dintre județele care s-a confruntat cu mari probleme în ianuarie 2014, nu are contract cu o firmă pentru deszăpezirea drumurilor, în ciuda avertizărilor date de meteorologi.

Reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila au anunțat că licitaţia pentru încredinţarea serviciului de deszăpezire a drumurilor judeţene a fost amânată după ce vicepreşedintele instituţiei, Florin Mija, a fost reţinut de DNA, fiind acuzat de fapte de corupţie, în acelaşi dosar cu preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

Ieri seară, în judeţul Brăila 87 de localităţi nu aveau curent electric şi 57 de localităţi nu erau alimentate cu apă potabilă. În același timp, mai multe autoturisme au fost blocate pe drumurile din judeţ, primăriile intervenind pentru a salva șoferii și pasagerii dintre zăpezi pentru a le asigura un adăpost.

Aseară, un detaşament de militari din Garnizoana Brăila a interveanit pentru deszăpezirea drumului dintre Brăila și Făurei.BARONUL şi CODUL ROŞU au nenorocit BRĂILA. Afacerile penale ale baronului Bunea Stancu au lăsat judeţul fără contracte cu firme de deszăpezire 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: