Evenimentul Zilei > Actualitate > ARIANA GRANDE se întoarce la MANCHESTER, iar supraviețuitorii atentatului vor să ajungă la CONCERTUL ei
ARIANA GRANDE se întoarce la MANCHESTER, iar supraviețuitorii atentatului vor să ajungă la CONCERTUL ei

ARIANA GRANDE se întoarce la MANCHESTER, iar supraviețuitorii atentatului vor să ajungă la CONCERTUL ei

Ariana Grande s-a întors în Marea Britanie pentru un concert caritabil intitulat One Love Manchester, iar supraviețuitorii atacului terorist o imploră să le dea bilete

Starul pop american a avut câteva zile de recuperare după atentatul din Manchester, care a avut loc chiar la concertul ei

Ariana Grande dă dovadă de curaj pentru că tocmai a aterizat la Londra și se va întoarce la Manchester, după oribilul atentat de lunea trecută, în care 22 de oameni au murit, la finalul concertului său, scrie presa britanică. Vedeta de doar 23 de ani părea într-o formă mai bună decât săptămâna trecută, când a fost fotografiată sosind acasă în Florida, foarte supărată, fiind întâmpinată de prietenul eu, Mac Miller. 

Ariana este însoțită de Mac și mama ei, Joan Grande, iar de data aceasta și de tatăl ei, Edward Butera. 

Mașina în care s-a urcat, după coborârea din avionul provat, era păzită de un bodyguard, probabil unul dintre foștii militari pe care îi angajează pentru propria protecție, scrie The Mirror. 

Ariana va susține concertul duminică, în 4 iunie, și gestul ei urmărește strângerea a milioane de lire sterline destinate supraviețuitorilor atrocității teroriste.

Biletele au fost vândute începând de ieri, dar au fost vândute online în doar șase minute, precizează sursa citată, mulți dintre fani rămânând cu inima frântă pentru că nu se pot afla în arena Emirates Old Trafford, unde va avea loc evenimentul. Unii i-au trimis mesaje pe Twitter pentru a-i cere bilete, dorindu-și foarte mult să ajungă la spectacol. 

Securitatea va fi sporită cu această ocazie, 600 de oameni din firmele de pază fiind gata să aibă grijă de mii de fani de acolo. Fanii au fost avertizați să nu aducă genți cu ei, pentru că va fi un control dur la intrare și se va pierde mult timp în felul acesta. Din păcate, unii dintre supraviețuitorii de la concert nu au reușit să se înregistreze online, pentru biletele lor gratuite.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: