Evenimentul Zilei > Justitie > ARESTAȚI pentru 30 de zile după ce s-au FĂCUT de RÂS. Caz hilar în Cluj
ARESTAȚI pentru 30 de zile după ce s-au FĂCUT de RÂS. Caz hilar în Cluj

ARESTAȚI pentru 30 de zile după ce s-au FĂCUT de RÂS. Caz hilar în Cluj

Doi bărbați din Bonțida, județul Cluj-Napoca, vor sta în arest 30 de zile după ce și-au însușit în mod fraudulos un card bancar și au furat 50 de lei. Aceștia au încercat în mod repetat să scoată bani de pe card și au reușit, în final, să ia respectiva sumă.

Cei doi au acum dosar penal pentru furt calificat, operaţiuni financiare frauduloase şi acces ilegal la un sistem informatics, informează actualdecluj.ro.

„Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 12/13.06.2018, cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, din Bonţida, ar fi pătruns fără drept, prin efracţie, într-un imobil din localitatea Ţaga, şi ar fi sustras un card bancar şi mai multe chitanţe privind tranzacţii bancare. Ulterior, cei doi ar fi încercat să retragă bani de pe card de la ATM-uri din Cluj-Napoca şi Apahida, reuşind să ridice, după mai multe încercări, suma de 50 de lei”, explică polițiștii, care i-au reținut pe autori, ieri, și i-au prezentat azi instanței Tribunalului Cluj, care a decis să-i aresteze preventiv 30 de zile.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: